Andere eilanden

Onderwaterwereld Curacao, Aruba en Bonaire
Onderwaterwereld Curacao, Aruba en Bonaire, ©LASZLO ILYES (laszlo-photo) from Cleveland, Ohio, USA

Je moet wel weten waar je naar moet kijken, maar dan is het een ieder duidelijk dat er veel op Curaçao te zien is. Met name met eengehuurde auto kunt u het eiland prima ontdekken; je krijgt dan als beloning een Curaçao te zien dat je zal verrassen. De ‘Toptien van bezienswaardigheden op Curacao’ geeft tien suggesties om een leuke dag op dit tropische eiland te beleven. Trek voor iedere bezienswaardigheideen halve of zelfs een hele dag uit,  en doe het vooral héél rustig aan.

Bijna nergens is het leven zo rustig en vriendelijk als op het Caribische eiland Bonaire, dat heerlijke eiland midden in die Caribische Zee. Dat merk je al als je de vliegtuigtrap afloopt en de warme passaatwind je in het gezicht slaat. Je weet meteen dat je het een tikkie rustiger aan moet doen, trankilo, rustig aan, zeggen ze hier. Het is duidelijk dat het hier echt veel te warm is om je te haasten pas je aan het tropische leven aan en u kunt genieten van een fantastische tijd.

En wat te denken van de heerlijke stranden van Sint Maarten, de prachtige en groenbedekte vulkaan waar Saba tegenaan ligt of het eveneens natuurijke St.-Eustatius. Er zijn voldoende mogelijkheden om tussen de eilanden te reizen. Rondom alle eilanden kunt u eenvoudig snorkelend of duikend genieten van een fantastische onderwaterwereld!

Bestemmingen in Andere eilanden

  • Kurá Hulanda, Curaçao

    Het eiland Curacao
    Kurá Hulanda betekent Hollands erf en is het meest aangeharkte stukje Willemstad. Het herbergt echter een pijnlijke geschiedenis: vroeger werden hier de slaven...
  • Voormalige Nederlandse Antillen

    Het eiland Sint Maarten
    Aruba heeft zich al eerder losgemaakt van de Nederlandse Antillen die officeel pas sinds 10-10-2010 zijn opgeheven. Toch zijn de eilanden nog nauw met elkaar...