Watersportcentra en windsurfscholen

Alle denkbare watersporten kunnen direct op de pieren en de loketten van Palm Beach geboekt worden bij vertegenwoordigers van onderstaande bedrijven.

Red Sails Sports, Palm Beach, tel. 583 1603; www.aruba-redsail.com. Grootste watersportcentrum van Aruba met vestigingen bij het Hyatt Resort, Aruba Marriott Resort en op Renaissance Eiland.

Aruba Wave Dancer, Ponton 90, tel. 582 5520; www.arubawavedancer.com. Kayaktours, zeiltochten en duikschool

Roberto’s Watersports , tel. 993 2850; www.robertoswatersports.com. Nederlands, kleinschalig en voordelig.

Aruba Active Vacations, Fisherman’s Hut, tel. 586 66133940; www.aruba-active-vacations.com. Uitvalsbasis van de Aruba Hi-Winds, geassocieerd met het sfeervolle Sunset Boulevard Apartments www.aruba-sunsetbeach.com. Dit is een goed adres voor wind- en kitesurf- lessen, zeilles, mountainbiken en landsailing. Je vindt AAV een paar honderd meter voorbij het Marriott Hotel, bij de wapperende vlaggen.

Roger’s Windsurf Place, tel. 586 1918. Roger Jurriens deed mee aan de Olympische Spelen van 1992 en trekt klanten uit de hele wereld. Hij verhuurt Mistral- en Pro-Tech boards en Naish-zeilen. Roger heeft ook kamers en villa’s te huur in een klein, gastvrij windsurfresort.

Sailboard Vacations, Malmok, tel. 586 2527; www.sailboardvacations.com. Middelgroot centrum dat onder andere dagtochten naar Westpunt en Boca Grandi organiseert. Het centrum beheert ook 31 beach villa’s.

Vela Windsurf Centre, tussen het Marriott Hotel en Fisherman’s Hut, www.velawindsurf.com. Groot windsurfcentrum met honderden zeilen en planken.

Andere onderwerpen

 • Golf

  Golfbaan op Aruba
  Tierra del Sol, Malmokweg, tel. 586 0978; www.tierradelsol.com is de meest vooraanstaande golfbaan van Aruba.De baan maakt deel uit van een groot complex met...
 • Klimaat

  Een zonnige dag op het Manchebo Beach op Aruba.
  Aruba heeft een paradijselijk, haast verslavend klimaat. De zon schijnt het hele jaar en de luchtvochtigheid is laag (gemiddeld 75%). Het betreft een stabiel...
 • Mooiste stranden: Aruba

  De stranden van Aruba
  Aruba’s stranden zijn legendarisch. Het zijn zo’n beetje de mooiste, schoonste en breedste stranden van het Caribisch gebied. Met poederachtig wit zand, gelegen...
 • Wind- en kitesurfen

  Kitesurfer
  Dankzij de sterke noordoostpassaat die vrijwel continu waait en de aangename watertemperatuur staat Aruba internationaal bekend als windsurfparadijsje. De...