Reisdocumenten

De Canarische Eilanden maken deel uit van de Schengenconventie. Een geldig paspoort of Europese identiteitskaart is voldoende voor een verblijf tot negentig dagen. Wil je langer blijven dan is een visum nodig. Dit is aan te vragen bij de Spaanse ambassade in Den Haag (Lange Voorhout 50, Tel: 070 302 4999) of een van de consulaten in Amsterdam, Rotterdam of Brussel.

Gerelateerde onderwerpen

  • Klimaat en beste reistijd

    Presa Chira op Gran Canaria.
    Hét grote pluspunt van de Canarische Eilanden is het heerlijke, constante klimaat. Zelfs de winters zijn mild en zonnig. Hoewel de eilanden op dezelfde hoogte...