Eilandhoppen

Per boot is het eenvoudig en ook leuk om tussen de verschillende Canarische eilanden te reizen. Er zijn bootverbindingen tussen La Gomera en Tenerife, La Palma en El Hierro. Tenerife en Gran Canaria zijn ook bereikbaar per vliegtuig vanaf het kleine vliegveld dat alleen wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten.

Reacties

Wij willen graag 15dagen eilandhoppen op de cannarische eilanden wat kunnen we het beste doen en vanaf welk eiland naar eiland is het beste

Wij willen eilandhoppen 15dagen vanaf welk eiland is het beste

Vanaf Gran Canaria heeft u de beste mogelijkheden om rond te reizen (in aantal). De routes vindt u op http://www.trasmediterranea.es/ (klik op Canarias). Fijne vakantie!

Ik ga 10-02-2014, voor 10 dgn. naar een appartement in Valle Gran Rey (Residence Lliano). De reis brengt ons naar die plaats, dus wij denken v/a 12/2 t/m 19/2 een auto te huren. Is het goed te doen om ter plekke een auto te huiren of beter vanuit Nederland dit te regelen? Op internet zie ik wel dat de auto's vanaf het vliegveld of San Sebastian te huren zijn. Kan dat ook vanuit Valle Gran Rey, gezien de afstand per bus naar de ophaal punten?

Geachte heer Korteweg, de meeste mensen huren op La Gomera een auto vanaf de luchthaven. U gaat overigens naar een heel leuk appartentencomplex; het zal u zeker bevallen! Mijn advies is om te vragen of het hotel voor u een auto kan organiseren en voor welke prijs. U kunt dit doen via het volgende contactformulier: http://residencialelllano.com/en/contact-us/ Veel succes en alvast een fijne vakantie!