Van A tot Z

In dit deel van de website VakantieArena.nl vindt u alle praaktische informatie over Mallorca van A tot Z. U kunt aan de linkerkant van deze webpagina uw keuze maken. Alle praktische onderwerpen staan alfabetisch gerangschikt, van avondleven en criminaliteit tot aan toeristeninformatie, tijd en verkeersregels.

Onderwerpen

 • Markten

  Marktdag in Arta
  Maandagochtend marktenMaandagochtend markten: Caimari, Calvia, Lloret, Manacor en Montuiri. Dinsdagochtend: Alcúdia, Arta, Campanet, Llubi, Porreres en Santa...
 • Naaktstranden

  Es Trenc
  Er zijn op Mallorca vier stranden waar u naakt kunt zonnen en zwemmen: Es Trenc (ten westen van Colónia de Sant) Cala Mesquida, Cala Torta en Playa den Magó.
 • Nuttige Adressen

  Districten kaart Mallorca
  NederlandVerkeersbureau Spanje in NederlandHet Spaans Bureau voor Vreemdelingenverkeer (Oficina Espanola de Turismo), Laan van Meerdervoort 8, 2517 AJ Den Haag,...

Reacties

Wij zijn een week op Mallorca van 11-18 aug. Ik las dat op 15 aug. een feestdag is nl Maria Hemelvaart. Hoe wordt dat gevierd op Mallorca en waar kunnen we dat het beste 'meemaken'. We verblijven in Cala D'or. Ik las net op Internet dat daar dan vuurwerk is??

Maria hemelvaart is een belangrijke feestdag op Mallorca. In Cala d'Or wordt dit vaak gevierd met een botenparade en tentoonstellingen. In de andere steden op Mallorca met een Maria kerk worden vaak processies gehouden met het beeld van Maria als belangrijkste blikvanger. Voor een actuele lijst met activiteiten kunt u zich na aankomst in Cala d'Or melden in het toeristeninformatiekantoor (Oficina de Tourismo) van Cala d'Or. Dit is gevestigd aan de Cala Llonga. Een ander adres is: Calle Perico Pomar 10, 7660 Santanyi, Santanyí, Majorca (Balearic Islands). Meer informatie kunt u ook direct aan het verkeersbureau vragen via: turisme@ajsantanyi.net Fijne vakantie!

LS Kunt U ons helpen aan Adres/E.mail adres van Hotel Aryon Park in El Arenal Mallorca bijvoorbaat hartelijk dank

U kunt contact opnemen met Hotel Aryon Park door het contactformulier in te vullen op hun website. U vindt het onder het volgende webadres: http://www.hotelayronpark.com/es/contacto/ Veel succes!

Wilt u mij een brochure sturen met informatie over Cala Dór ? Ik ga daar namelijk in augustus op vakantie.

Beste kees, wij versturen geen papieren brochures, maar u vindt meer informatie over Cala d'Or op http://www.vakantiearena.nl/mallorca/cala-dor Fijne vakantie!