Trouwen op Mauritius

‘Ja’ zeggen op een paradijselijk eiland, kan het romantischer?

Mauritius wordt steevast genoemd in tijdschriftartikelen over ‘s werelds beste honeymoonlocaties. En dat niet alleen, je kunt je huwelijk er ook laten voltrekken, in een exotische omgeving. Alle grote hotels bieden trouwarrangementen aan waarbij alles voor het bruidspaar geregeld wordt. Huwelijken worden op werkdagen gesloten, feestdagen uitgezonderd. Ook een kerkelijk huwelijk is mogelijk of een ceremonie in Indiase of Chinese stijl.

Na de trouwdag genieten de pasgehuwden van een verblijf in een suite in een van de strandhotels met allerlei leuke verrassingen. Denk aan intieme dineetjes op het strand, massages en romantische zeiltochten bij zonsondergang. Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke extra’s zoals champagne en fruit op de kamer, badjassen, T-shirts en pareo’s, schoonheidsbehandelingen en kortingen op excursies en andere activiteiten.

Onderwerpen

  • Trouwlocaties

    Trouwen op Mauritius
    De trouwplechtigheid vindt op Mauritius plaats onder toezicht van een ‘island registrar’; het hotelmanagement regelt de documenten. De ceremonie (in het Engels)...