Voorbereiding

Toeristenbureau op Rodrigues
Toeristenbureau op Rodrigues

Toeristische informatie

Vertegenwoordigers van de Mauritius Tourism Promotion Authority (MTPA) zijn gevestigd in Londen: BGB Communications, Capital Tower, 91 Waterloo Road, tel (+44) 207 5843 6666, en in Parijs: Interface Tourism, 11-bis Rue Blance, tel. (+33) 15325 1111.

Het hoofdkantoor op Mauritius is te vinden in Port Louis, Victoria House, 4e-5e verdieping, St. Louis Street, tel. (+230) 210 1545. De MTPA heeft ook een balie op het vliegveld van Mauritius en filialen in Pamplemousses, Flic en Flac, Rivière Noire en Trou d’Eau Douce. Je kunt er een schematische kaart van Mauritius en de Mauritius & Rodrigues Tourist Information Guide afhalen.

Rodrigues heeft een eigen toeristenbureau. Algemene toeristische informatie is verder te lezen op www.tourism-mauritius.mu en www.mauritius.net. Ook de overheidswebsite www.gov.mu blijkt een onuitputtelijke bron van informatie, deze vraagt alleen wat geduld.

Onderwerpen

  • Klimaat

    Het landschap van Mauritius met op de achtergrond de oceaan.
    Mauritius ligt onder de evenaar dus winter en zomer zijn tegengesteld aan die van Europa. Het land heeft een subtropisch zeeklimaat met twee seizoenen: een warme...