Dolci – desserts
Piemonte heeft een lange traditie van biscuit maken. Amaretti, amandelkoekjes, worden in zoete dessertwijn gedoopt. Panna cotta is een pudding met caramelsaus. Sabayon is een dessert uit Savoye van room, eieren en suiker met biscuit en hazelnoot.
Chocolade is altijd aanwezig. De aloude 'giandujotti' van Turijn zijn van chocolade met hazelnootcrème. In Cuneo maakt men marron glacé, een kastanjedessert. Bonèt is een typisch zacht dessert, gemaakt van amarettobiscuits, cacao, eieren, room, caramel en rum. In de Langhe wordt er wel hazelnoot bij gebruikt.
Hotel Bella Vista is gelegen in San Baronto in het prachtige Toscane. Het is een knus 3-sterren familiehotel gelegen in de groene...
Chateau Monfort is het ideale hotel voor een stedentrip naar de modestad Milaan. Gelegen in het hart van Milaan, met de beroemde...
Hotel Vello D Oro is een keurig 3-sterrenhotel gelegen in het hart van Taormina. Dit hotel beschikt over een heerlijk dakterras met...