Verkeersbureau

Er is in Nederland geen Braziliaans verkeersbureau terwijl de bezetting van de Braziliaanse ambassade in Den Haag niet berekend is op het geven van toeristische informatie. De taken van een verkeersbureau worden gedeeltelijk overgenomen door de reisorganisaties.

Reacties

Graag ontvangen wij informatie over: * omgeving Sao Paulo/Rio * Pantanal gebied * Amazone rivier * omgeving Salvador da Bahia Hartelijk dank alvast.

Beste Patricia, al deze informatie staat op onze website onder het kopje bezienswaardigheden. Als je de woorden in het zoekveld invult (Sao Paulo/Rio * Pantanal gebied * Amazone rivier, Salvador da Bahia) dan verschijnt de meest uitgebreide informatie die u in het Nederlands taalgebied kunt vinden.

In januari bezoeken wij hooddstad Brasilia. We willen graag een dagexcursie in deze stad maken? Welke excursie zijn daar en waar te boeken?

In een halve dag kunt u het centrum bezichtigen met haar opvallende architectuur; na het vallen van de avond heeft Brasilia dezelfde uitgaansmogelijkheden als andere Braziliaanse steden. Mocht u over voldoende tijd beschikken, dan moet u zeker de koloniale stad Planaltinaa bezichtigen of u kunt naar het Parque Nacional de Brasília gaan (15 minuten per taxi). Goede reis!.

Beste mensen ihkv de tentoonstelling in het Tropenmuseum Junior over Brazilie organiseren we dinsdag 28 januari een Braziliedag op onze school, daarvoor zoeken we zoveel mogelijk posters en reclamemateriaal om onze school in tropische sferen te brengen de gelegenheid om van oud materiaal af te komen :-) Kunnen jullie ons helpen? groet Hans Streng

<p>Beste Hans, helaas zijn wij een volledig digitaal ingericht bedrijf en maken we geen gebruik meer van papier of andere fysieke materialen. Dat geldt ook voor Brazilie. Het spijt me dat ik je niet beter kan helpen. veel succes verder tijdens jouw zoektocht naar goed poster materiaal over Brazilie.&nbsp;</p>