Bezienswaardigheden Los Angeles

Los Angeles wordt opgedeeld in een aantal kleinere steden, vaak ook wel regio’s genoemd, waarvan enkele veel bezienswaardigheden hebben en sommige weinig tot geen. De steden worden, door de lokale bevolking, opgedeeld in: Beach Cities / LAX, Beverly Hills, Downtown / LA Metro, Hollywood, West Hollywood / Westside, Pasadena, The Valley, Santa Monica en Neighboring Regions.

Vooral in wijken (West)Hollywood en Beverly Hills kunt u heel veel zien en beleven. In de andere wijken zijn een aantal bezienswaardigheden de moeite waard. Wel is het raadzaam om enkele buurten te mijden als toerist, deze worden als minder veilig beschouwd. U merkt dit vaak al aan de sfeer die er heerst en de uitstraling van het straatbeeld. Vandaar dat men in Los Angeles vaak van de ene naar de andere bezienswaardigheid reist en niet langdurig in één stadsdeel verblijft.

Bestemmingen in
Los Angeles

  • Disneyland

    Disneyland ©Arnold C
    Een bezoek aan Los Angeles is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan Disneyland in Anaheim. Het familie pretpark belooft u een magische tijd vol pret en...
  • Stranden

    Venice Beach ©Cookaa
    De stranden van Los Angeles zijn erg populair. Met hun prachtige kusten, sport- en surfmogelijkheden en het lekkere weer zijn ze het hele jaar door leuk om te...

Reacties

Waar is het standbeeld van : de Neve in L.A.

Het standbeeld van Felipe de Neve staat op Los Angeles Plaza in het Los Angeles Plaza Historic District dat ook bekend staat als het El Pueblo de Los Angeles State Historic Park. U vindt het met deze informatie eenvoudig via Google Maps. Goede reis!