Veelgestelde Vragen

Waarom staan er advertenties op de website?

Wij hebben alle informatie gratis voor u op het Internet geplaatst. Om toch iets van onze kosten te kunnen dekken hebben wij advertenties op onze website geplaatst. Als u via een van deze advertenties een vakantie boekt, dan ontvangen wij daar een vergoeding voor. Op deze wijze proberen wij onze kosten voor de bouw van de website te dekken.

Is alle informatie up-to-date?

Wij doen onze uiterste best om alle informatie up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat bedrijven sluiten of hun openingstijden aanpassen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons deze informatie zou willen toesturen via ons contactformulier, zodat andere bezoekers en bezoeksters van uw ervaringen kunnen profiteren.

Hoe gaan jullie met geplaatste bezoekersberichten om?

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Op de meeste pagina's van VakantieArena kunnen bezoekers berichten plaatsen door middel van het discussiesysteem onder de pagina.

Wij moedigen het plaatsen van berichten aan, maar er zijn wel een aantal spelregels:

- Hou het netjes; respecteer elkaar en elkaars mening.

- Berichten met een beledigende en/of pornografische inhoud worden verwijderd

- Overduidelijke reclame wordt weggehaald (wil je adverteren? Stuur dan even een email naar [email protected])

- Wil je vakantiefoto's delen? Links naar social media en fotosites laten we gewoon staan.

- VakantieArena kan helaas niet op alle vragen een inhoudelijk antwoord geven (maar we hopen dat andere bezoekers je wel verder kunnen helpen)

VakantieArena is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste berichten. 

Reacties

Kan je met een lijnbus rechtstreeks van de luchthaven naar San Antonio ?

Met welke lijnbus kan je recthstreeks van de luchthaven naar San Antonio ?

<p><span style="font-family: 'Myriad Pro', Myriad, 'Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19.5px; background-color: #ffffff;">San Antonio ligt op 15 kilometer van Ibiza-stad verwijdert. Bus nummer 9 gaat vanaf de luchthaven van Ibiza rechstreeks (stopt wel in dorpen en steden) naar San Antonio. De bushalte is direct voor de aankomsthal (Arrivals). De bus vertrekt ieder uur. Een andere manier is via Ibiza-stad. Bus nummer 3 gaat van Ibiza-stad naar San Antonio. Je gaat dan als eerste naar Ibiza-stad en stapt daar over (rijstijd vanaf Ibiza-stad is 25 minuten) . Om in Ibiza-stad te komen neemt u bus 10. Op het &nbsp;busstation stapt u over naar San Antonio (de bus vertrekt ieder half uur).&nbsp;</span></p>

Ik wil graag weten of er boekjes zijn waar alle jeugdherbergen van Istrie en Kroatie (tot Split) instaan.

Beste Maria, de jeugdherbergen vind je op de website www.hfhs.hr/en/ Ecte boeken ken ik zelf niet, omdat je bijna alles op het Internet vindt. Voor Kroatië kun je deze uitprinten en meenemen.

ik wil een pakket met wat babyspullen sturen naar cambodja. moet de ontvanger invoerrechten o.i.d. betalen? waar hangt dat vanaf? het is een grote doos met een waarde van ongeveer 120 euro. wordt verzonden met PostNL. en die weet het niet.

Beste Shirley, in Cambodja is men helaas gerechtigd om alle ingevoerde producten die niet voor eigen gebruik zijn te belasten met een invoerbelasting. In het algemeen gaat het om een percentage van 0 tot 45% (inclusief de BTW), afhankelijk van het soort goederen. Het is dus niet vooraf te zeggen wat de te betalen belasting zal zijn.

We gaan 7 dagen naar spanje. Er bestaat volgens mij eenkaart voor 5 golfbanen met korting. Hoe komen we hier aan?

Beste Aleid, dat klopt. De korting is voor 4 golfbanen: Valderrama , La Reserva, San Roque Old en Finca Cortesi De kosten voor het spelen van golf op deze banen is 770 euro.Meer informatie vind je op elitegolfservices.com. Veel succes met golfen!

Kan je in Marrakesh net als in Egypte fooi geven in euromunten? Zo niet hoe kom je aan dirham kleingeld?

Beste Roos, dat kan wel, maar munten zijn altijd lastig in Marokko te wisselen door de ontvanger. Je kunt meestal in je hotel wel een eurobiljet wisselen in klein Marrokaans geld. Dit kun je dan gebruiken als fooi. Fijne reis!

Hallo, Wat mogen wij per persoon aan rode wijn invoeren in Finland, vliegveld Kittla

Beste Ingrid, voor informatie over de douane in Finland, zie http://www.vakantiearena.nl/finland/reisdocumenten-en-douanebepalingen-finland U mag wijn meenemen voor eigen gebruik. Ik zou zeggen 2 flessen per persoon.

Graag zou ik willen weten waar de stad Nisow ligt want mijn opa was daar geboren

Beste Ria, kun je mij aangeven in welk land het is en of de spelling correct is. Als het Finland betreft, dan ken ik alleen Nisola, zie Google Maps.

Ik ga in de zomervakantie naar Canada en ik las net dat het verboden is om bont mee te nemen. Echter is het voor eigen gebruik. Mag ik mijn bontjas dan toch meenemen?

Beste Yalda, dat hangt ervan af van welk dier het bont afkomstig is. De regel in Canada is: De invoer van beschermde diersoorten en producten daarvan, zoals bont, veren, beenderen en leer, is niet toegestaan. Met andere woorden: is het bont afkomstig van een beschermde diersoort, dan is het verboden, anders niet. Fijne reis!