Wie zijn wij

VakantieArena.nl

De Vakantie Arena is geboren vanuit de gedachte dat er nergens in de wereld een website is te vinden met alle vakantie informatie van ieder land op onze wereldbol, waarbij de informatie is geschreven door gespecialiseerde kenners van een land of een specifiek vakantiegebied. Een plek op het Internet waar iedereen alle informatie kan vinden over zijn of haar vakantiebestemming.

Deze plek hebben wij, dat wil zeggen alle reisboeken auteurs uit de bekende Wereldwijzer serie van uitgeverij Elmar, nu samen voor u gecreëerd! Bijna iedere dag voegen wij op dit moment een stad, streek of land toe aan onze website, zodat wij in de loop van de jaren 2014 en 2015 de hele wereld informatief voor u hebben geopend. Een geweldige klus waar wij met z'n allen met heel veel plezier aan werken.

Het kantoor van de Vakantie Arena is gevestigd in Delft. De onderneming stelt alle informatie op onze website gratis beschikbaar en verdient zijn inkomsten met online marketing. De inkomsten komen ten goede aan de auteurs en de onderneming.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Wij wensen u heel veel plezier tijdens uw verblijf op de Vakantie Arena!

Vakantie Arena B.V.


Molslaan 131 A
2611 RL Delft

The Netherlands

015-7370440