Apotheken en drogisterijen

Commerciële apotheken bevinden zich in drogisterijen of zijn zelfstandig. Deze zijn gevestigd in alle (middel)grote plaatsen. Niet-commerciële apotheken bevinden zich in ziekenhuizen. Beide kennen uitgebreide assortimenten. Medicijnen zijn verkrijgbaar door middel van een doktersrecept. Geneesmiddelen als paracetamol, aspirine en een hoestdrankje zijn zonder recept verkijgbaar. Voor medicijnen betaalt u evenveel als in België of Nederland.

Reacties

sinds ik in Zuid-Afrika ben geweest en de producten van ENVIRON heb leren kennen en gebruik, zou ik graag een adres hebben waar ik ze rechtstreeks kan bestellen. Daar deze in Belgie vele malen duurder zijn. Dank bij voorbaat, Diana

Ik kan u daar in België niet aan helpen. Maar een idee is om via de website van de fabriek van Environ http://www.environ.co.za/products#ranges het aanvraagformulier voor distributeurs aan te vragen (deze vindt u als u doorklikt op een door u gewenst product). Vraag dan of zij u een internetshop in Zuid Afrika willen aanbevelen, zodat u het daar kunt kopen. U ontvangt het dan vanuit Zuid Afrika via de post. Veel succes!

Ik gebruik ook de producten van environ. Heel goede producten Maarheeze duur. Kun je me een internetshop in Zuid Afrika mailen, het lukt niet via bovenstaande web adres.

Beste Tine, ik kan je helaas alleen aan bovenstaand adres helpen; zelf ken ik geen Internetshop die dit product verkoopt.